L’espectacle Farga Budell del Pim Pam Pum Foc omple amb centenars d’espectadors la Plaça de Braus d’Olot

Aquest dissabte a la nit la plaça de Braus ha tornat a omplir-se de foc amb el ja tradicional espectacle del Pim Pam Pum Foc!, que enguany celebra els seus 35 anys.


Després del correfoc, la plaça s’ha omplert fins a vessar d’un públic animat que volia trobar el millor lloc per no perdre’s ni un detall de l’espectacle.

Enguany, s’ha realitzat una adaptació del Farga Budell, una proposta de tauroninomàquia inspirada en la farga de Vulcà, dirigida per Marcel·lí Antúnez, performer i fundador de la Fura dels Baus, en la cloenda del Lluèrnia 2014.

 Marcel·lí Antúnez, performer i fundador de la Fura dels Baus: A l’inici de l’espectacle reprèn una narració que es va construir amb metamembrana, una peça que es va fer al 2019 i que surt un personatge que es la Venus Vulcanica que te un primer part d’un monstre, etc… vull dir que hi ha hagut sempre una relació amb la ciutat molt profitosa.

Una lluita espectacular i onírica entre el bé i el mal, en el qual s’han incorporat elements pirotècnics, musicals i de llum, barrejats amb la característica posada en escena de la companyia garrotxina. L’entorn també ajudava, un entorn taurí com l’espectacle que es representava.

Pol Coromines, President del Pim Pam Pum Foc!: L’espectacle recorda una mica el ball dels cavallets de la farandula, i és un espectacle que curiosament gira entorn la tauromàquia perquè ens hem inspirat en aquesta plaça de toros.

La companyia, ha comptat també amb la col·laboració dels diables de Torroella i els de Banyoles, entre els d’aquí i els d’allà, oun total de gairebé 90 persones.