Bon inici de temporada pels equips garrotxins a segona i tercera catalana

El CEF Bosc de Tosca va començar amb bon peu la campanya 2019-20 de la Segona Catalana, després de guanyar al CF Tossa de Mar per 4-1 a casa. EL partit va començar molt igualat amb un Tossa molt ràpid i intens, però el primer gol va arribar amb una definició de Xavier Aulinas al minut 11 de la primera part. Només començar la segona meitat del matx, al minut 46 els locals van posar el 2-0 al marcador després de una bona rematada a càrrec de Xavier Aulines, per segona vegada. No van tardar a reaccionar els visitants amb un gol de falta de David Sanchez al minut 55 de partit. Els visitants es van anar creixent i van tenir alguna ocasió per firmar l’empat, però no ho van aprofitar. Ja a l’últim tram de partit els locals van posar el 3-1 al minut 83 gràcies a un gol de Antonio Mejías. Finalment el minut 85 Alejandro Gaitán va posar el 4-1 final.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Ens hem trobat amb la sort de poder marcar un gol amb una sortida de pilota que hem acabat bé. Això ens ha donat una mica de tranquil·litat, després a la segona part ells han afluixat una mica i nosaltres hem intentat desplegar el nostre joc i ens hem sortit una mica millor. Ens hem reduït distàncies amb el 2-1, però al final s’ha decantat la balança i som justos vencedors.

Per altra banda, el CE Besalú ha guanyat a casa 4-2 contra l’Empuriabrava Castelló i el CF Sant Jaume també ho ha fet a casa 3-2 contra la UE Quart.

A més a més, les CF Preses ha guanyat en el seu debut a casa contra la Unió Girona 5-3 i el CF Sant Roc ha perdut a casa contra el Sant Privat per 2-5.