El pintor Miquel Duran exposa a l’espai d’art Àmbit Sant Lluc

L’associació Àmbit Sant Lluc va tornar a omplir la sala del passeig del Blai, malgrat la gran quantitat d’actes que es programaven al mateix temps amb motiu de les Festes del Tura, per veure l’última exposició de Miquel Duran, el pintor de les Preses. Amb acompanyament musical, l’artista va presentar una selecció de paisatges que mostren la Garrotxa des d’una perspectiva lluminosa i colorista, amb alguna obra poc vista en espais públics.

Miquel Duran, pintor: Només ha sortit dues vegades de casa. La primera al Museu Comarcal de la Garrotxa i la segona aquí a l’Àmbit Sant Lluc. Sóc una persona que m’enamoro amb molta facilitat i intento exterioritzar tot allò que ha entrat dins meu.

La mostra de Miquel Duran es podrà veure a l’Àmbit Espai d’Art fins al 5 d’octubre.