La Plaça Major, de gom a gom per viure el concert de Festa Major de l’Orquestra Selvatana

L’Orquestra Selvatana va visitar la capital garrotxina aquest dilluns en el marc de les Festes del Tura. La Plaça Major, plena de gom a gom, va ser l’escenari d’un acte multitudinari on un públic, majoritàriament adult, va poder gaudir de la música d’aquest conjunt originari de Cassà de la Selva. La formació ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d’espectacle, que van des del concert clàssic fins al ball de gala.

Josep Farràs, Orquestra Selvatana: “Oferirem un concert molt dinàmic, un concert nou, completament. Nosaltres cada any el renovem completament el concert. Hi ha música de tot el món i acaba amb música catalana”.

L’orquestra també va valorar molt positivament la seva participació en les Festes del Tura i va destacar la qualitat dels conjunts que tenen cabuda a la festivitat.

Josep Farràs, Orquestra Selvatana: “És un orgull per qualsevol orquestra poder tocar en unes festes així. Hi ha orquestres, conjunts, grups de molta categoria. És una de les millors festes de Girona, molt orgullosos de poder-hi ser”.

El conjunt, que ja té 104 anys d’experiència, segueix assolint èxits en cada actuació i ha aconseguit consolidar-se com una de les orquestres punteres de les comarques gironines.

Deixa un comentari