La tercera nit de les Festes del Tura acull la Turinada i el Ball de l’Hora

Dos dels actes més esperats per Festes del Tura, sobretot pel jovent, són la Turinada i el Ball de l’Hora, que enguany recuperaven l’antic l’antic format: a les 12 i a les 2 de la matinada, respectivament. Un altre del canvis destacats  va ser el canvi d’organitzador del Ball de l’Hora, enguany amb la Faràndula Ràcing Team agafant el releu de la Penya Weke –Weke. Molts canvis que van afavorir una alta participació.

De passar-s’ho i bé i quedar completament molls. D’això tracta la Turinada, un dels actes més multitudinaris de Festes del Tura, i que enguany no ha estat una excepció. Centenars de joves van completar, aquesta passada matinada, un recorregut que els iniciava a la plaça del Carme i finalitzava a Sant Esteve. L’acte l’organitzen els Murruts que valoraven l’edició d’enguany, amb el canvi d’hora del Ball de l’Hora, d’aquesta manera.

Natàlia Tubella, Els Murruts: Jo penso que a nosaltres no ens afectava ni abans ni després.

I si la primera part del menú de la nit del diumenge era la Turinada, la segona és el Ball de l’Hora, que es duu a terme, pràcticament es podria dir, a casa de la Verge del Tura. Un Ball de l’Hora, aquest any, carregat de novetats, amb la Faràndula Racing Team prenent el relleu de la Penya Weke-Weke, i recuperant l’horari habitual: les dues de la matinada, clau, segons els organitzadors, per omplir encara més el carrer.

Cesc Sagristà, Faràndula Ràcing Team: La penya Weke Weke, que eren els organitzadors dels últims anys ens van deixar un camí molt fàcil i ben marcat i la veritat és que ens ho han posat molt fàcil per poder organitzar-ho bé.

Itaca Band, David Guetta i clàssics de l’electrònica ballats pels  centenars de participants del Ball de l’Hora que no es van voler perdre un dels moments més recordats de Festes del Tura

I cançons, que dintre de ben poques hores es podran tornar escoltar al Firal Petit. Avui serà un altra nit de festa.

x