La Unió Esportiva Olot cau a casa per la mínima contra el Lleida Esportiu (0-1)

La Unió Esportiva Olot no ha pogut brindar la victòria a la seva gent en plenes Festes del Tura. El partit ha estat molt travat, amb poques ocasions i amb l’Olot dominador als primers vint minuts. A la primera part, una rematada de Lluís Aspar que ha parat bé el porter del club lleidatà. Ja a la segona part, el Lleida s’ha fet molt fort al mig del camp i ha tingut alguna ocasió important per marcar el 0-1, però no ha estat fins a l’últim instant del partit quan Àlex Felip ho ha provat des de la frontal i ha superat a Pol Ballesté. La bona notícia del partit per part dels olotins ha estat el debut de Jose Antonio Soler.

Alan Baró, jugador UE Olot: És una derrota molt dura, després d’aguantar tot el partit, després de com ha acabat tot, que a l’última jugada ens marquin gol i encaixem una derrota fa mal, fa mal i la gent va al vestuari tocada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Un cop molt dur, molt dur perquè és l’última jugada del partit i crec que hem de defensar-ho molt millor aquesta jugada. És un au des de la banqueta i hem de defensar-ho amb més intensitat i ordre perquè no ens marquin aquest gol.

La Unió Esportiva Olot anirà a Castelló a la jornada següent, un partit especial per Alfredo que s’enfrontarà amb els seus excompanys a dins del camp.