Ple de públic al monestir de Sant Pere de Besalú amb la primera proposta del 18è Festival de Música

El gòspel ha encetat una nova edició del Festival de Música de Besalú, que enguany arriba a la 18a edició. Són un total de 6 les propostes musicals que aniran passant pel Monestir de Sant Pere els cinc pròxims diumenges de setembre i octubre a les set de la tarda. Els encarregats d’obrir el festival han estat els Gospelians de Girona, amb gòspel i espirituals negres.

Primera proposta i primer sold out. Unes 150 persones han omplert el Monestir besaluenc per veure el cant coral dirigit per Karol Green. Un Festival de Música de Besalú plenament consolidat que aposta, any rere any, per acostar propostes de qualitat en el marc de la música clàssica.

Carles Lama, director Festival Música Besalú: Gospelians sempre ens ofereixen un concert d’obertura, desenfadat, per deixar anar la gent. És música basada en la Bíblia, però no es tracta de llegir només el text, sinó sublimar-lo

Vanessa Duran, regidora cultural Aj. Besalú: És obrir la cultura al món musical i que la gent de Besalú i dels pobles dels voltant, puguin gaudir d’aquest festival de música amb artistes coneguts.

Els pròxims en passar pel Festival de Música de Besalú seran el duet de piano i violoncel a càrrec de Pierre-Laurent Boucharlat i Eric Courrèges, amb peces de Bach i Beethoven, el diumenge 15 de setembre.

Deixa un comentari