El llibre ‘Ho tornarem a fer’ de Jordi Cuixart es presentarà a Olot el proper 21 de setembre

El llibre ‘Ho tornarem a fer’ de Jordi Cuixart es presentarà el dissabte 21 de setembre a la seu d’Òmnium Garrotxa. Aquest és el llibre que el president d’Òmnium Cultural ha escrit des de la presó. Cuixart transforma la tristesa i la grisor de la cel·la en el millor altaveu de la lluita per l’autodeterminació i els drets humans, convidant al lector a no defallir, a la mobilització permanent no violenta tot parlant de la desobediència civil.

Núria Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: El llibre d’en Cuixart ens fa molta il·lusió presentar-lo, precisament perquè és el president de l’entitat, perquè és un pres polític i perquè ha fet tota una sèrie de reflexions cap a quina resposta podem donar, en vista de com estan les coses.

La presentació es farà a les set de la tarda i anirà a càrrec de Xavier Antich, membre de la Junta Nacional d’Òmnium.

Núria Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Jordi Cuixart s’ha mantingut com a representant civil, com a President d’Òmnium i ha mantingut una línia molt coherent. És interessant que sentim a una persona molt propera a ell i molt afí a la manera d’entendre les coses de’n Jordi Cuixart que és en Xavier Antich.

La presentació del llibre de Jordi Cuixart coincidirà amb la trobada de socis d’Òmnium Garrotxa, que es farà el mateix dissabte 21 de setembre una hora abans, a les sis de la tarda.