La 13a Desfrenada de Besalú recorrerà aquest any la zona de Beuda el dia 11 de setembre

L’11 de setembre Besalú acollirà la 13a edició de la Desfrenada, una de les proves de BTT més importants que es fan a La Garrotxa i comarques veïnes. L’organització espera igual els 400 inscrits de l’edició passada en un prova que comptarà amb el següent recorregut.

Joan Bosch ‘Lato’: Aquest any estem a la zona de Beuda. Una marxa molt ràpida. La llarga de 30-32 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell, i que la gent farà amb dues hores i mitja i els que corren amb menys de dues hores. I la curta, un circuit més fàcil, de 22-23 quilòmetres i entre 400 i 5000 metres de desnivell, i que es pot fer amb una hora i mitja.

El fet que la prova coincideixi amb la Diada Nacional de Catalunya és un dels factors que afavoreix l’alta participació, segons la organització. La sortida de la prova es realitzarà a les 9 del matí d’aquest dimecres al Pavelló Municipal d’aquest municipi garrotxí.

x