L’Ajuntament de la Vall d’en Bas reformarà els vestidors del camp del Club Esportiu Sant Esteve

Després de conèixer la cessió del camp de futbol del Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas al Club de Futbol Vall d’en Bas, l’ajuntament del municipi ha anunciat que li ha estat concedida una subvenció per tal de poder arranjar els vestidors de les instal·lacions.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Són vestidors que per una banda donen a la Piscina Municipal i per l’altra al camp i el que farem serà fer una obra per unificar els vestidors i que puguin utilitzar-se en les dues bandes. En aquest sentit ho hem parlat tant amb un club com en l’altre per veure quina és la millor manera de fer-ho, aquest és també casualment un procediment paral·lel.

Aquests són uns vestidors que el club comparteix amb la Piscina Municipal i l’objectiu del projecte consisteix en actualitzar-los per tal d’optimitzar el seu ús. Està previst que les obres comencin durant aquesta temporada 2019-2020.