L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts posa en marxa la iniciativa ‘Quedem a la plaça’

Sota la voluntat d’atendre les necessitats i inquietuds dels veïns del municipi, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha posat en marxa una iniciativa coneguda com a ‘Quedem a la plaça’. El projecte consisteix en unes reunions mensuals obertes a tothom en forma de berenar popular per tal de poder atendre les peticions dels veïns i solucionar-les el més aviat possible. Aquestes reunions tindran lloc cada vegada a una plaça diferent dels tres nuclis del municipi: Begudà, la Canya i Sant Joan.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: És una de les primeres accions de govern que teníem clares i que hem recollit de tot aquest procés que hem estat fent fins ara. D’aquesta manera amb el ‘Quedem a la plaça’ tindrem la oportunitat d’una proximitat molt més relaxada, però alhora per a poder treballar temes que són importants.

 

Anna Serra, regidora d’Atenció al Ciutadà de l’Aj. de Sant Joan: Calculem que seran 12 les places on anirem a visitar als ciutadans. Comencem per Sant Joan, la propera serà la Canya, continuarem per Begudà i així anirem fent fins arribar a tots els barris del nostre municipi.

La primera de les reunions tindrà lloc aquest proper dijous dia 12 a les cinc de la tarda a la plaça Cal Rei. En la mateixa línia el consistori  també posarà en funcionament dos punts d’atenció ciutadana a La Canya i Begudà per atendre les necessitats dels veïns del municipi.