Rialles organitza diferents activitats per viure en família al centre d’Olot

Ahir un de les primeres activitats que es van poder gaudir a les Festes del Tura van ser uns autos de xocs ecològics que van convidar a participar tota la família. Els vehicles es movien amb la força de les cames dels adults.

Antoni Vila, Companyia La Residual: El que fem és que puguin participar un pare amb el seu fill amb el concepte de l’eco-xoc antic que a nosaltres ens agradava. I es converteix en un joc col·lectiu on a més a més ho dinamitzem amb aigua quan fa calor perquè sigui més divertit.

L’activitat a la plaça Major era organitzada per Rialles, així com també, a la mateixa hora, els jocs tradicionals de fusta amb què els més petits van poder jugar a la plaça del mig.

Ester Sala i Marta Guitart, Rialles: Sempre busquem un matí de festes i portem jocs on puguin jugar els nens i nenes i tota la família. Tenim un seguit de jocs tradicionals de fusta on poden practicar les diferents activitats. Hi ha jocs més intel·lectuals, d’altres més d’habilitats manuals, puzzles, en definitiva una mica de tot.

Rialles té tradició en l’organització d’activitats per gaudir amb tota la família a les Festes del Tura.

x