L’Ajuntament d’Olot celebra l’acte institucional per la Diada, marcada per la imminent sentència del judici del procés

L’Ajuntament d’Olot ha celebrat aquest matí l’acte institucional per la Diada. L’esdeveniment ha tingut lloc a les 10 del matí, amb la finalitat de no interferir amb la gent que vol participar en les manifestacions. La lectura del manifest ha posat en relleu l’excepcionalitat de la Diada d’enguany, marcada per la imminent sentència del judici del procés. També s’ha dut a terme el ball d’homenatge i s’han interpretat dos temes i el cant de ‘Els Segadors’, a càrrec de diverses corals que han participat en l’acte.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “És un acte senzill, en què hi participen Òmnium, l’ANC i també l’Ajuntament, en representació de l’Associació de Municipis per la Independència, una entitat a la qual estem adherits com a ajuntament”.

L’equip de govern del consistori olotí participa activament a les manifestacions de Barcelona des de la seva adherència a l’Associació de Municipis per la Independència.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “A ningú se li escapa que els equips de govern que té aquest Ajuntament estan a favor de la independència. Pensem que portarà solucions, que farà millor la vida de les persones d’aquesta ciutat. Ho tenim clar”.

x