Aquest dissabte se celebrarà la 7a edició del Memorial Enric Rodà

Aquest dissabte el camp municipal d’esports de Bosc de Tosca acollirà un dels esdeveniments més destacats del club, el memorial d’Enric Rodà que enguany celebra la seva 7a edició. Es tracta d’un torneig de futbol 7 d’alevins amb 24 equips provinents de diferents punts del territori.

Albert Danés, director esportiu del CEF Bosc de Tosca: I aquest any continuem amb la mateixa tònica, ens acompanyarà el Barcelona també com a equip estrella i també vindran dos equips de Romania i dues seleccions del Japó.

L’objectiu del torneig és recordar la figura de l’ex president del club de Les Preses i fomentar l’intercanvi cultural i les diferents maneres de veure el futbol entre els jugadors.

Albert Danés, director esportiu del CEF Bosc de Tosca: També el què hem de mirar és que s’ho passin bé, que passin una bona jornada a les nostres instal·lacions, per això ho fem. Volem que gaudeixin del torneig i a partir d’aquí també els donem una medalla a cada un, fem un dinar popular amb tots els nens i els pares que vulguin ser-hi presents i ho considerem com una festa del futbol.

Enguany el torneig comptarà amb la participació d’equips com el FC Barcelona, el CF Damm, el CE Sabadell i la UE Figueres, a banda d’equips internacionals provinents de Romania i Japó. Tots ells podran gaudir aquest dissabte d’una jornada esportiva al camp de Bosc de Tosca on es fomentarà l’esport en equip.