L’escola Joan Maragall de Santa Pau comença el curs pendent de l’ampliació de les instal·lacions

L’alegria ha imperat a les portes de l’escola pública Joan Maragall de Santa Pau en el primer dia d’un curs que es presenta d’allò més mogut. El centre garrotxí manté el mateix nombre d’alumnes que l’any passat, amb 134 nens i nenes. També continuen els problemes d’espai a l’escola, a l’espera de les obres d’ampliació que han de començar al novembre.

Montse Tarrés, Directora Escola Joan Maragall Santa Pau: En tenim molta necessitat, l’escola se’ns està quedant molt petita, ens fa tenir molta imaginació pels problemes que van tenint per problemes d’espai. Intentarem fer com fem sempre, davant d’una situació complicada fer-ne un aprenentatge. Ens fa molta il·lusió que comencin.

On el curs sí ha començat en plenes obres és a l’escola Finestres de Mieres, on encara no han acabat els treballs que el Departament d’Ensenyament va iniciar aquest estiu. S’inverteixen més de 325 mil euros en la millora de la distribució d’espais, un menjador, lavabos i despatxos.

A Olot, l’Escola d’Art i Superior de Disseny ultima els treballs de renovació dels tancaments i la calefacció, finançats entre el Departament i l’ajuntament. L’aportació de les dues institucions també ha permès completar les millores a la teulada de l’Escola Malagrida i el repintat de la façana.

Un altre dels centres garrotxins que arrenca el curs amb la necessitat d’un nou edifici és l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú, que suma un mòdul prefabricat doble a les seves instal·lacions.

Més tranquil·litat, en canvi, a Sant Jaume de Llierca, que ja veu finalitzades les obres d’ampliació de l’escola Les Escomes del municipi.

Deixa un comentari