L’Olot juga diumenge com a visitant contra el Castelló, un rival millorat respecte al que es va enfrontar la temporada passada

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge al camp d’un dels equips històrics del futbol estatal, el Castelló, que arriba invicte al duel. Raúl Garrido només té el dubte de Blázquez per a disputar el partit.

 

El Castelló és dels equips amb més solera de la Segona Divisió B; el club compta amb una afició fidel, que acudeix amb massa al Nou Castàlia per veure els partits dels blanc-i-negres, i sempre aspiren a fer-se forts per pujar de categoria. L’Olot s’hi enfronta aquest diumenge a partir de les set del vespre, en un camp on es viu un ambient especial.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Som conscients de la dificultat de jugar a Castàlia, però sempre fa il·lusió jugar en aquest escenari i davant aquest equip…”

El Castelló s’ha reforçat aquesta temporada, i segons Garrido té millor equip que l’any anterior. Un dels jugadors de la plantilla blanc-i-negra és Alfredo, sorgit de la pedrera olotina i que aquest estiu s’ha incorporat a les files del Castelló.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “És una il·lusió tornar a veure a Alfredo, perquè hem treballat molt perquè fos millor jugador, i veure’l un altre cop és il·lusionant, perquè és molt bon noi. Però espero veure’l a la banqueta.”

L’Olot espera que la derrota a l’últim minut contra el Lleida en la darrera jornada signifiqui un aprenentatge per a la plantilla. Garrido té el dubte de Blázquez per a afrontar el partit.

x