Sant Esteve d’en Bas celebra aquest cap de setmana la Festa Major

Aquest cap de setmana Sant Esteve d’en Bas serà el municipi encarregat de tancar les festes majors de la Vall d’en Bas de l’estiu. La principal novetat del programa és un concurs de talents on els concursants hauran de mostrar les seves habilitats i el jurat valorarà aquells més sorprenents.

Laia Mercado, comissió de festes de Sant Esteve: Aquest any vàrem decidir innovar una mica en certes activitats, principalment per cridar l’atenció de la gent que hi participa perquè són molts anys els que fem els divendres a la nit els playbacks i aquest any vàrem dir, busquem una cosa que cridi l’atenció i que no només hi participi la gent que vol fer playback, sinó que qualsevol que cregui que pot tenir un talent vingui a demostrar-lo.

Divendres tindrà lloc el pregó de Festa Major a càrrec de la comissió de l’església en motiu de la celebració dels seus 900 anys i seguidament es durà a terme el primer talent show del municipi. També serà el dia de la penjada del burro, la cercavila i a la nit festa amb el grup Wasa.

Les activitats continuaran dissabte i diumenge, algunes d’elles s’han passat a la plaça ja que la comissió ha decidit recuperar-la com a espai de celebracions.

Sergi Heras, comissió de festes de Sant Esteve: Hem volgut tornar a fer la festa a la plaça, que ja feia uns anys que no s’hi feia. I s’hi farà la Disfressagresca organitzada per les Mum’s i la Comissió porta el grup de versions l’Eskerda i Dj Kurba.

Dilluns tindrà lloc el tancament de la festa major amb les sardanes i la tradicional baixada del burro, un element característic de la faràndula.