Argelaguer acull la 4a edició del torneig de futbol veterà en homenatge a Josep Pujiula

Aquest dissabte, arriba la quarta edició del torneig de futbol veterà que homenatja la figura d’en Garrell, que està organitzat pel Futbol Club Argelaguer i l’Ajuntament d’Argelaguer.

Cesc Otero, entrenador dels veterans d’Arguelaguer: Aquest memorial estem homenatjant a en Josep Pujiula, alies en “Garrell”, que vaig crear pensant en una pretemporada dels veterans. Vaig parlar amb els jugadors i amb l’alcalde, ho van veure correcte i arrel d’això es va crear aquest memorial.

En aquesta ocasió, amb un format de semifinals i finals, seran el Santa Pau, el Figueres i l’Olot els convidats, mentre que l’Argelaguer, com a amfitrió, segueix mantenint-se en el cartell.

Cesc Otero, entrenador dels veterans d’Arguelaguer: En aquests tres anys, ha vingut gent de fora perquè coneguessin tot això, va venir el Cadaquès, l’Abadessenc…i aquest any vindrà l’Unió Esportiva Figueres, l’Unió Esportiva Olot i Club de Futbol Santa Pau.

Josep Pujiula, conegut com a Garrell, va ser un torner retirat que va dedicar 45 anys a construir i reconstruir el parc de Can Sis Rals o les Cabanes d’Arguelaguer, unes construccions de fusta formant torres, casetes i un laberint, a més d’un sistema d’estancs i escultures.