Continuen desaparegudes les 4 làmines daurades dels caramels de la penya AOAPIX

El misteri envolta la penya AOAPIX, i es que emulant l’argument de Charlie i la Fàbrica de xocolata, i en motiu dels 30 anys del seu naixement, la penya AOAPIX va repartir durant aquestes passades Festes del Tura aproximadament uns 30.000 caramels. Quatre d’aquests milers de dolços que van distribuir-se contenien una làmina daurada. Qui la trobés, com diuen els de la penya, podrien visitar la fàbrica de caramels de l’AOAPIX, assistint a un dels seus actes interns.

La qüestió és que, a dia d’avui, encara no n’ha aparegut cap d’aquestes làmines.

Josep Reixach, membre de la penya AOAPIX: Des de la penya estem ben intrigats, perquè realment hi ha les 4 làmines daurades i no n’ha aparegut cap. No sabem si es perquè hi ha algú que l’ha trobat i no estava al cas, si algú l’ha trobat i no li interessava el premi o bé si són 4 caramels que encara s’han de menjar els olotins i olotines.

Si es troba alguna d’aquestes làmines daurades, per obtenir el premi s’ha de penjar una fotografia a les xarxes socials etiquetant la penya o bé posant-se en contacte amb qualsevol dels seus membres.

Josep Reixach, membre de la penya AOAPIX: Nosaltres convidem a tothom a menjar caramels, o si més no que els obri encara que sigui per curiositat a veure si troben aquesta làmina daurada de l’AOAPIX i la fàbrica de caramels.