Detenen ‘in fraganti’ dos lladres quan robaven a Olot

Els fets van passar el 4 de setembre a la carretera de la Canya. Agents dels Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del treballador d’una empresa que alertava que en aquell precís moment estaven entrant a robar. El treballador va explicar que estava veient com algú llençava objectes per la tanca del pati posterior. Quan l’indicatiu dels Mossos va arribar a l’empresa, va enxampar in fraganti dos homes vestits de fosc i amb el rostre ocult que havien saltat la tanca perimetral i estaven llençant objectes de dins cap a l’exterior, entre ells, un rotlle de 25 metres de gespa artificial valorada en 800 euros, i tenien dos rotlles més preparats per emportar-se a l’interior.

Els agents els van identificar i detenir pel robatori amb força. Són dos homes de 43 i 21 anys, veïns d’Olot i de Camós. A un dels detinguts li constaven diversos antecedents policials.

Dies abans, el 29 d’agost, el propietari d’aquesta mateixa empresa havia denunciat davant els mossos que li havien entrat a robar dins el seu comerç dedicat a la venda d’electrodomèstics, jardineria i ferreteria. Fruit de la investigació, el 5 de setembre els mossos van detenir a Olot un tercer home, de 34 anys i veí de la ciutat, que també tenia antecedents policials. Els agents han recuperat diverses de les eines sostretes com motocultors, serres, un compressor, una desbrossadora o una màquina de soldar. Els tres homes han passat a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari