L’Hoquei Olot enceta la temporada de Nacional Catalana aquest diumenge a la pista del Noia B

Torna el fuet de l’Hoquei Olot: aquest diumenge arrenca la Nacional Catalana, i el primer equip enceta una nova temporada amb tota la il·lusió del món, després del bon paper desenvolupat els dos darrers cursos arribant als play-off pel títol de lliga. De totes maneres, l’objectiu que es marca la direcció esportiva és clar: el primer que cal lligar és la salvació.

Aniol Mangas, director esportiu Hoquei Olot B-Sensible: “El primer pas ha de ser assolir la permanència. Amb aquests grups és molt difícil no estar en tensió, i un cop assolida la permanència pots tenir il·lusió per qualsevol objectiu.”

L’Hoquei Olot B-Sensible inicia la lliga a la pista del Noia B, un filial d’OK Lliga. Els garrotxins voldran fer valdre la seva experiència i començar bé la lliga, després d’una pretemporada que ha satisfet al club, sota la direcció del nou tècnic Jordi Costa.

Aniol Mangas, director esportiu Hoquei Olot B-Sensible: “Un entrenador que a part de les seves qualitats té mà esquerra i els jugadors estan molt contents. Hem fet una pretemporada exigent, i tenim molt bones sensacions.”

El primer partit contra el Noia es disputarà aquest diumenge, i es podrà veure en directe per Olot Televisió a partir de les quatre de la tarda.