Riudaura i Castellfollit de la Roca també estan de festa aquest cap de setmana

Aquest segon cap de setmana de setembre és ple de festivitats a la comarca. A Sant Esteve d’en Bas i al barri olotí de Sant Ferriol celebren la seva festa Major, i també ho fan a Riudaura. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web dels respectius ajuntaments i les seves xarxes socials.

Riudaura comença avui la seva Festa Major amb la inauguració de l’exposició Art Tel·lúrgic, de Toni Mateos, una aposta pels artistes vinculats al municipi, que es podrà gaudir durant tot el cap de setmana. La principal novetat de la festa d’enguany serà la participació d’una coneguda figura de la faràndula olotina, la cabreta del Cornamusam, que ballarà diumenge a la tarda juntament amb els gegantons del poble. Abans, la Comissió de Festes ha previst diferents activitats per a tota la família, com ara una festa holi, diversos àpats populars i concerts.

D’altra banda, Castellfollit de la Roca acomiada l’estiu amb una festa intergeneracional. Aquest divendres al vespre es podran veure els sainets ‘Matadones’ i ‘Cal Callista’ a càrrec de la Funerària Teatre. Per dissabte s’han previst jocs infantils per als més petits i diumenge es celebrarà un dinar per a la gent gran del poble i un concert de ranxeres amb el grup Mariachi Méjico Canta.

Per últim, el diumenge també se celebrarà el tradicional aplec a l’hermita de Sant Ferriol, amb sardanes, dinar popular  i animació infantil.

Deixa un comentari