Una vintena de persones participen a la primera reunió del ‘Quedem a la plaça’

La primera de les reunions de la iniciativa de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, el ‘Quedem a la plaça’, va tenir lloc ahir amb una vintena de participants que van aprofitar la ocasió per exposar les seves peticions davant l’alcaldessa i la regidora d’atenció al ciutadà. Una trobada on van sortir temes que afecten als veïns del municipi com la mancança d’aparcament i el civisme.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: El que hem estat sentint, sobretot eren preocupacions que afecten al dia a dia de les persones que viuen a l’entorn d’aquesta plaça. Temes que afecten a la mobilitat dels vehicles, els aparcaments, les zones de pas. Temes també de civisme a l’hora de conviure amb veïns, si tenen animals on fan les necessitats, són temes que afecten molt al dia a dia de cadascú.

L’ajuntament seguirà escoltant les peticions dels ciutadans en les onze trobades restants a les places del municipi per tal d’apropar-se als veïns i veïnes i donar resposta a les seves necessitats.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Ara evidentment seguir el ‘Quedem a la plaça’ amb les altres onze places del municipi per poder fer el tancament de tot un any. I de cadascuna d’aquestes places recollir tot el què ens han dit i treballar per poder donar resposta el més aviat possible a cada una de les mancances.

El consistori espera que la resta de reunions tinguin el mateix èxit que aquesta primera, on prop d’una vintena de persones van acostar-se a la Plaça Cal Rei de Sant Joan per exposar les seves preocupacions.

x