El CF Les Preses s’imposa al FC Sant Privat en el derbi de Tercera Catalana (3-4)

El FC Sant Privat va deixar escapar dissabte a la tarda l’oportunitat de guanyar el derbi de Tercera Catalana contra el CF Les Preses. Els primers vint minuts van marcar la història del partit. L’equip visitant es va avançar ben aviat, al minut 7. Cinc minuts més tard, va marcar el segon. El conjunt local, però, va reaccionar. Al minut 17, el Sant Privat va estrenar el seu compte i, al minut 20 va aconseguir empatar un matx fa pocs minuts semblava sentenciat.


La represa no va canviar la tònica de la batalla, que va seguir igualada com el principi. De fet, el FC Sant Privat va aconseguir avançar-se en el marcador amb un bon xut fora de l’àrea al minut 55. Tot i això, Les Preses va obtenir la recompensa quan va aconseguir empatar el partit al 73. Les coses se li van fer difícil al conjunt de fora, ja que quan faltaven pocs minuts per al final es va quedar amb 10 jugadors. En un contraatac i quan faltaven deu minuts pel final, l’equip verd-i-negre va efectuar la jugada clau del partit per girar la truita i donar la volta al marcador. L’àrbitre no va donar temps per més i va xiular el final del matx.

David Antó, entrenador FC Sant Privat: “Hem tingut uns 10 primers minuts molt espessos, on ens han encaixat dos gols. Això ens ha perjudicat molt, després hem intentat agafar l’aire del partit i intentar fer el nostre joc”.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “Ha sigut un partit maco, d’aquests de prop de casa, de nois que es coneixen. Jo crec que l’actitud ha sigut de ganes”.

El CF Les Preses, amb els tres punts a la butxaca, s’enfrontarà contra la UE Comacros durant la pròxima jornada. Per altra banda, el FC Sant Privat tornarà a jugar a casa, en aquest cas, contra el Sant Ponç.