El barri de Sant Ferriol dóna la benvinguda a la nova Vaca en motiu de la festa del barri

La gresca pel centre d’Olot no s’atura, i es que aquest cap de setmana, s’ha celebrat la festa major del barri de Sant Ferriol, amb la tradicional cercavila al voltant del barri i el ball de la faràndula. Aquest any però, és especial. S’ha incorporat a la família de la faràndula un nou membre, la vaca.


Divendres, veïns i veïnes van reunir-se davant l’església de Sant Ferriol per donar la benvinguda al nou membre de la faràndula: la vaca. Una figura creada per l’escultora Rosa Serra, de tres metres d’alçada i reblerta de colors.

Dissabte, les dues Àligues, el Bou i la Vaca, van donar la volta completa al barri tot fent una petita cercavila fent gaudir des dels més petits fins als més grans.

Un cop arribats, tots els personatges van tornar a ballar enmig d’una rotllana. La imatge que més es va repetir va ser la de les ovacions dels nens, que no van apartar la vista en cap moment del bou i la vaca que esquitxava aigua o dels saltirons de l’àguila.

Deixa un comentari