La direcció de l’Escola d’Art creu que calen més ajudes i millores al transport públic per als estudiants

Amb l’inici del nou curs escolar, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha aconseguit posar solució a algunes mancances del centre, tan a nivell d’infraestructures com de serveis. Des d’avui Teisa dobla la freqüència de la línia entre Figueres i Olot, però la directiva de l’Escola d’art i Superior de Disseny considera que encara hi ha feina per fer, en la millora de les rutes disponibles i la rebaixa del preu dels bitllets.

Toni López, Director Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: Hauríem de buscar un sistema perquè els alumnes tinguin algun tipus d’ajuda, i és la lluita que tenim, millors preus, millorar la ruta de Ripoll i Camprodon cap a Olot que tampoc està en forma i acabar d’ajustar els horaris d’arribada dels autobusos que venen de la banda d’Amer i de Girona i si pogués ser que algun Garrotxa Exprés estigués milor calculat i arribés a l’hora no només pels nostres alumnes, també per l’Institut Garrotxa. No podem baixar la guàrdia.

Aquest estiu s’han tornat a fer obres importants al centre olotí, amb la renovació del sistema de calefacció i els tancaments de la façana nord, actuacions finançades entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament d’Olot.

Toni López, Director Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: Encara ens falta una miqueta, ara tenim les obertures noves, vidres dobles i ara pensem que la calefacció no se’ns escaparà. El Departament ha fet l’actualització de les instal·lacions tèrmiques i la calefacció.

Tot i l’important increment d’alumnes que viu en els darrers anys, la direcció creu necessària una campanya publicitària per explicar els avantatges per als possibles alumnes de viure a Olot, amb els serveis i les comoditats que ofereix la ciutat.

Deixa un comentari