La UE Olot cau al camp del Castelló per la mínima (1-0)

Derrota de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge en la seva visita a Castelló, al camp d’un dels millors equips del grup tercer de la segona divisió B. Canvis en l’onze inicial dels olotins, amb Arnau Comas i Peque, dues de les últimes incorporacions. Partit molt vistós amb arribades per part dels dos equips, amb una primera part on els dos equips van tenir ocasions per avançar-se en el marcador. La ocasió més clara, però, de l’equip local, amb una rematada de cap de César Díaz al pal esquerra de la porteria de Pol Ballesté. La segona part va ser molt similar a la primera, fins que Rubén va aconseguir el gol que acabaria donant la victòria al Castelló, després d’un embolic a l’àrea de la Unió Esportiva Olot.

Amb aquesta derrota, segona consecutiva, els de Raúl Garrido cauen a la part mitja de la classificació, i rebran la setmana que ve un altre equip del País Valencià: el València Mestalla.