L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot obre inscripcions a més de vint de cursos en una nova etapa del centre

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot obre les inscripcions per a la seva oferta d’activitats d’aquest curs amb noves propostes per a petits i grans. El centre ha patit un canvi a nivell intern passant a ser competència d’una empresa externa, a banda d’haver-se ampliat l’oferta i comptar amb un equip de professors més extens. Entre les noves activitats per a la mainada en destaca Explorart, per tal de potenciar la seva creativitat des de ben petits, ja que l’activitat està adreçada a nens i nenes des de 3 anys.

Tavi Algueró, director de l’EME: Quan són petits són molt receptius, sobretot el què hem de mirar és que no sigui massa dirigit i plantejar-ho com un joc. Llavors és anar provant diversos materials, tècniques i maneres de fer i a mesura que van pujant en edat els anem derivant potser en especialitats més concretes.

Una altra de les novetats és traç i moviment, a banda d’altres propostes per a joves i adults com animació, pessebrisme, costura o dansa contemporània.

Gemma Riba, professora de l’EME: Tot són propostes diferents, és a dir, es treballa a l’aula de teatre, amb espais i papers grans, es treballen propostes de grup o de parella.

També es conserven activitats clàssiques de l’escola i s’ha decidit apostar per altres que en cursos anteriors no van aconseguir l’èxit esperat, com màgia, ganxet i joieria. Una àmplia oferta variada que pretén fomentar la creativitat de nens, joves i adults. Les inscripcions es poden fer de forma presencial a l’escola durant aquesta setmana i també a través del web de l’Ajuntament d’Olot.