L’Hoquei Olot aconsegueix sumar una victòria ‘in extremis’ a la pista del Noia B en l’estrena a la Nacional Catalana (5-6)

Bon inici de temporada de l’Hoquei Olot a la Nacional Catalana. Els jugadors de Jordi Costa van aconseguir aquest diumenge una victòria in extremis a la pista del Noia B, a qui es van imposar per 5 a 6. Els gols de Nil Rodríguez, Marc Prat, Ferran Sacrest, Lluc Jiménez i Tomàs Marcè van confirmar la tendència a l’atac de la plantilla olotina. Qui també va gaudir d’un festival de gols va ser el públic del derbi de la Tercera Catalana de futbol, entre el Sant Privat i Les Preses. Els jugadors de Carles Roura han començat forts la temporada, i en un duel de qualitat es van imposar per 3 a 4 als locals, i es mantenen segons a la classificació. A la Segona Catalana, el Sant Jaume va empatar a un al camp del Farners, el Bosc de Tosca va perdre 2 a 1 a Quart, i el Besalú segueix fort al guanyar 0 a 1 al Malgrat. A la Quarta Catalana, només va aconseguir la victòria el Montagut contra el Santjoanenc. Els altres garrotxins van empatar o perdre, com l’Atlètic Olot al camp del Cornellà de Terri per 4 a 1, o el Joanetes a Sant Miquel de Campmajor, per 2 a 1. Més enllà del futbol, el cap de setmana ha estat intens per la celebració de curses, torneigs i memorials. El Tennis Taula Olot va viure un massiu Ciutat d’Olot, amb victòria final d’Aleksei Djukov. On també s’ho van passar d’allò més bé va ser al Memorial Garrell de futbol veterà, amb victòria final del Figueres davant l’Olot. I en atletisme, Quim Costa es va imposar a la Pujada a Sant Ferriol, que va registrar poca participació.

Deixa un comentari