Olot TV estrena nova temporada amb nous programes i reforçant la proximitat

Amb el setembre Olot Televisió, la Televisió de la Garrotxa, renova la seva programació i engega una nova temporada. Aquest cop s’incorporen a la graella nombroses novetats, destacant l’estrena de nous programes de proximitat i l’aposta per seguir donant en directe els principals actes lúdics i culturals de la Garrotxa.

Les Notícies, el programa més vist d’Olot Televisió, segueix sent la principal aposta per seguir l’actualitat de tota la comarca. Per aquesta temporada es mantenen les dues edicions diàries, de migdia i nit, i les remissions habituals. Joan Manuel Robles i Roger Santaló són els encarregats de conduir els informatius, que se seguiran complementant amb les edicions de l’Al Dia Comarques de Girona, a 2/4 de 3 de la tarda i a 2/4 d’11 de la nit, amb el resum de l’actualitat de la demarcació.

La finestra s’ha convertit en una referència per als garrotxins, amb els protagonistes de l’actualitat social i cultural. Aquesta temporada Paula Núñez és l’encarregada de presentar el magazín, a 2/4 de 2 i a 2/4 de 9 del vespre.

D’altra banda, Olot Televisió estrena ‘Parlem de tu’, presentat per Joan Manuel Robles. L’espai convida a garrotxins que destaquen per la seva contribució a la comarca en diferents àmbits socials. Una conversa tranquil·la amb persones molt pròximes, els dimarts a 2/4 de 10 de la nit.

I d’una estrena a un programa consolidat. El ‘Pros i Contres’, presentat per Albert Brosa, continua una temporada més analitzant l’actualitat a partir d’entrevistes i debats, cada dimecres a 2/4 de 10 del vespre.

Olot Televisió manté els dos programes que entrevistes als responsables municipals dels ajuntaments de la Garrotxa: L’alcalde respon, els dimarts a les 9 de la nit, i Plena actualitat, que agafa el relleu del ‘Pentàgon’, els dilluns a les 9 de la nit.

Aquesta temporada la cadena posa l’accent en l’actualitat esportiva i fa créixer ‘La banqueta’. Presentat per Gerard Puigdemont, el programa manté l’edició dels dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda i a 2/4 de 10 de la nit, per repassar l’activitat del cap de setmana, i afegeix una nova edició els divendres, a les 9, per avançar la jornada següent, amb entrevistes als protagonistes dels partits, els clubs i apostarà, especialment, per fer un seguiment a l’esport base. La informació esportiva local es complementa amb el programa ‘Actual Esports’, una producció de totes les televisions locals de les comarques de Girona i, com a novetat, s’incorpora a la graella ‘La Porteria’. L’espai, conduït per Pitu Abril, arriba cada dia a la sobretaula, a les 3 de la tarda.

La nova temporada segueix apostant per programes d’èxit de producció pròpia i que s’emeten per tot Catalunya. D’una banda, el ‘Paisatges Encreuats’, presentat per Albert Brosa, arriba a la tercera temporada apropant-se als entorns naturals més propers a partir de les persones que hi viuen i que en viuen, els dijous a 2/4 de 10 de la nit. ‘Caminant per Catalunya’ segueix proposant caminades per descobrir el país, els dimecres a les 9 de la nit. ‘Arrelats’ torna aquest setembre a la pantalla per continuar divulgant el sector primari a la comarca, els dijous a les 9 de la nit.

Paral·lelament els productes de proximitat continuen entrant a la cuina del programa ‘Del paisatge a la taula’, cada dilluns a la 1 del migdia. El MAC Exprés, el magazín d’actualitat cultural, es manté una temporada més, presentat per Mònica Font, els divendres a 2/4 de 10.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: Portem la proximitat en el nostre ADN. És un mitjà de comunicació de referència a la nostra comarca i volem estar al costat de tots els garrotxins. Per fer-ho, la nostra graella està pensada per tenir influència a tota la comarca. Tots els municipis de la comarca apareixeran en tots els programes que es troben a la nostra graella. L’altra no menys important és que encara que siguem un mitjà privat tenim una vocació de servei públic. Això es farà notar perquè la informació seguirà sent el nostre pal de paller però sobretot compensat amb una sèrie de programes informatius però també d’entretenimentper arribar a tot el públic de la comarca.

Un dels puntals d’Olot Televisió és l’emissió dels principals actes comarcals en directe. Per la nova temporada la Televisió de la Garrotxa posa encara més l’accent en ser present a tots els municipis de la comarca. En l’àmbit esportiu també es prepara la retransmissió de partits de futbol Segona B, Segona Catalana o d’hoquei.

A més de les emissions regulars a través de la TDT, la Televisió de la Garrotxa segueix apostant per l’emissió per internet, a www.olot.tv. Els diferents perfils a les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram són una finestra més, i el portal web de notícies www.garrotxadigital.cat publica minut a minut les notícies i la última hora a la Garrotxa, amb la possibilitat de subscriure’s a la ‘newsletter’ per rebre cada dia els principals titulars al correu electrònic.