Segueixen disminuint les atencions sanitàries vinculades amb les Festes del Tura d’Olot

El risc de patir una lesió o acabar intoxicat creix en activitats festives i amb assistències elevades com són les Festes del Tura d’Olot. Per aquest motiu i des de fa temps s’ubica un punt d’urgències al centre de la ciutat, situat a l’espai de la Carbonera en les darreres ocasions. Però últimament les assistències van a la baixa: aquest 2019, s’han registrat 49 atencions. Són dotze menys que el 2018, i si es remunta a les dades de cinc anys enrere aquestes s’han reduït en més d’un centenar. Al mateix centre de l’Hospital d’Olot també es van registrar 23 urgències relacionades amb les Festes.

Desglossant la tipologia de les 49 urgències realitzades al Punt d’Assistència Sanitària de la Carbonera, sis van ser per intoxicació d’alcohol, i tres a resultes d’agressions físiques. Del total d’atencions, vint-i-un afectats eren menors d’edat.

x