Castellfollit de la Roca celebra la festa d’homenatge a la gent gran amb un grup de ranxeres

Castellfollit de la Roca va celebrar aquest cap de setmana la festa d’homenatge a la gent gran en una jornada on van poder gaudir d’activitats com la missa, sardanes, un dinar popular i un concert. Coincidint amb el dia de la independència de Mèxic el consistori va creure oportú retre un doble homenatge i convidar al grup de ranxeres Mariachi Méjico Canta per tal d’animar la tarda a tots als assistents.

Maria Pilar Bach: La festa és molt maca per a la gent gran, ens fan un dinar molt maco i després ens fan aquesta trobada on un dia hi ha havaneres i altre vegada hi ha mariachis, aquest any han tocat els mariachis que per cert tinc moltes ganes d’escoltar.

Aquest és un esdeveniment molt conegut entre la gent gran del municipi i en el qual hi participen cada any desenes de persones il·lusionades per trobar-se i compartir una jornada amb els veïns i veïnes de la vila.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Estem molt contents perquè ha sigut amb molta participació, hem començat al matí amb la missa, després amb les sardanes, hem fet un gran dinar i ara acabarem el dia escoltant un concert de música mexicana, per tant és un dia d’homenatge a la gent gran.

La festa de la gent gran no va ser l’única activitat que va celebrar Castellfollit de la Roca aquest cap de setmana, ja que divendres es van interpretar els sainets ‘Matadones’ i ‘Cal Callista’ i dissabte va ser el torn dels més petits, on es van organitzar jocs infantils durant tota la jornada.

x