La Vall d’en Bas revisarà el seu model de festes majors per estudiar possibles canvis

Amb l’últim ball de gegants i la Baixada del Burro del campanar de Sant Esteve aquest dilluns han finalitzat les festes majors d’estiu a La Vall d’en Bas. Després de set festivitats, cadascuna organitzada per la seva respectiva comissió, organitzadors i ajuntament volen obrir un període de reflexió per estudiar com han de ser els actes festius a partir d’ara, després que enguany s’han donat alguns incidents, concretament en activitats de nit.

Lluís Amat, Alcalde de la Vall d’en Bas: A la Vall tenim una comissió de comissions, i ara quan hagi acabat tot farem revisió, volem saber amb els Mossos d’Esquadra el seu punt de vista sobre algunes incidències… com podem millorar les coses, si cal o no canviar un model de festa, i demanar sempre la col·laboració de la gent.

La seguretat o l’actual sistema d’autobusos nocturns són alguns dels temes que es posaran sobre la taula a nivell comarcal.

Lluís Amat, Alcalde de la Vall d’en Bas: És un tema que parlarem dins el Consell Comarcal tots plegats, valorar si cal o no canviar algunes coses per millorar.

Ara caldrà esperar uns mesos per veure quin tipus de canvis s’incorporen en algunes de les festes més esperades de la Garrotxa.

x