L’Agrupació de Veterans de la UE Figueres guanya la UE Olot en la final del trofeu de futbol veterà en homenatge a Josep Pujiula

Josep Pujiula va ser un torner retirat que va dedicar 45 anys a construir i reconstruir el parc de Can Sis Rals o les Cabanes d’Argelaguer, que eren unes construccions de fusta formant torres, casetes i un laberint, a més d’un sistema d’estancs i escultures. Arguelaguer va acollir aquest dissabte al matí la quarta edició del trofeu de futbol veterà en homenatge a la figura d’en Garrell. El Futbol Club Argelaguer i l’Ajuntament d’Argelaguer van organitzar l’esdeveniment que en mica es va consolidant a la comarca.

Cesc Otero, entrenador FC Argelaguer: “L’objectiu d’aquest torneig és passar-nos-ho bé i recordar la figura d’en Garrell. Jo crec que és un torneig que a la llarga tindrà molt de nom, si tothom posa el que ha de posar, com les ganes”.

L’esdeveniment va comptar amb un format de semifinals i finals, on el Santa Pau, el Figueres i l’Olot van ser els convidats. L’Argelaguer, com a amfitrió, va seguir mantenit-se en el cartell. Tot i això, a la final només n’hi van poder arribar dos: la UE Figueres i la UE Olot. El temps reglementari no va servir per saber qui era mereixedor del torneig i es va haver d’arribar als penals, on el conjunt empordanès es va imposar.

Joan Sagué, president Agrupació de Veterans UE Figueres: “Estem parlant dels primers partits i es tracta de passar-s’ho bé, que ningú es faci mal. Sempre ajuda una mica més la victòria i el cuc de la competició encara queda, encara que els jugadors van fent anys i ja no són tan joves, però bé, és el menys transcendent”.

 

Quim Berga, entrenador Veterants UE Olot: “Entenem que és un memorial d’una persona molt entrenyable d’Argelaguer. Es tracta d’un retrobament amb antics companys, per gaudir, malgrat que sempre sobre el camp es vol guanyar”.

Deixa un comentari