Més participació i millor organització en la 2a edició de l’Open Ciutat d’Olot de tennis taula

El Club Tennis Taula Olot va dur a terme, aquest cap de setmana, la segona edició de l’Open Ciutat d’Olot, a les instal·lacions Pla de Llacs, al Pavelló Municipal d’Esports. L’edició d’enguany ha servit créixer tant pel que fa a nivell d’inscripcions, amb uns 120 participants, prop d’una desena més que l’any passat, com a nivell organitzatiu, ja que des del Club Tennis Taula Olot assegura que s’ha millorat en qüestions de muntatge, coordinació i horaris de la competició.

El torneig, dividit amb tres categories i amb fase de Grups i Fase Final, va finalitzar amb victòria del rus Alexei Djukov en categoria absoluta davant el portuguès Diogo Pinho. En l’Open Català ‘A’ la victòria va ser per Biel Gimeno, del Club Tennis Taula Vic; mentre que en categoria infantil A el millor va ser Nurjan Vilallonga, del Club Tennis Taula Ripollet. Dani González, Jordi Pagès i Fiona Aime van ser els millors en les categories Absolut, Català i Infantil B.

Deixa un comentari