Olot torna a adherir-se a la setmana europea de la mobilitat sostenible amb dues jornades de TPO gratuït

Un any més Olot se suma a la setmana europea de la mobilitat sostenible. La ciutat tornarà a oferir el servei de TPO de manera gratuïta durant dues jornades, demà i demà passat. Des de l’Ajuntament s’estan treballant altres mesures a llarg termini per a la millora de la mobilitat a la ciutat.

Ens trobem immersos dins la setmana de la mobilitat sostenible, una iniciativa a nivell europeu que promou hàbits de mobilitats més sostenibles i saludables.

Olot, s’adhereix per tercer any a aquesta iniciativa. Novament es podrà gaudir de servei de TPO gratuït durant dues jornades, dimecres i dijous, amb l’objectiu que els ciutadans olotins prenguin consciència i duguin a terme accions més sostenibles. Gairebé més de 6.000 persones van utilitzar aquesta proposta els anys anteriors.

Lligat amb la mobilitat, l’Ajuntament intentarà en aquest mandat treballar amb mesures per una mobilitat més sostenible a la ciutat.

Estanis Vayreda, primer tintent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot: Algunes més d’internes, estem treballant amb mesures per potenciar la xarxa de bicicarrils i l’ús de la bicicleta. Però també millorant la xarxa interurbana, incrementant els viatges entre l’Alt Empordà i Olot. I en els propers dies o setmanes presentarem altres mesures també de connexió interurbana que també seran bones notícies. Anem treballant en això, en la millora de les connexions interurbanes així com urbanes a la ciutat d’Olot.

Entre les mesures proposades també es troben la construcció de la variant d’Olot i la millora del servei del transport públic amb les freqüències horàries i els lligams entre barris amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’usuaris que utilitzen aquest tipus de transport.