Olot TV estrena aquest dimarts a les 21.30 el programa Parlem de tu i entrevista l’activista cultural Pep Fargas

Aquest dimarts a la nit, Olot Televisió estrena un nou programa, Parlem de tu. El nou espai ens convida a conèixer a fons algun dels àmbits de la societat olotina a través d’una persona que el lidera o l’ha liderat. La voluntat és la de traslladar una conversa assossegada que defuig dels titulars i cerca, en canvi, aprofundir en la trajectòria de l’entrevistat. A partir de les seves vivències, i com diu el títol de l’espai, també parlem de tu, dels espectadors garrotxins que poden haver compartit part de les històries que s’expliquen. Parlem de tu s’estrena avui a 2/4 de 10 de la nit amb Pep Fargas, exregidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, Ales a la Cultura 2018 i promotor del festival Lluèrnia.

Deixa un comentari