Riudaura acomiada la seva festa major amb el Ball dels Gegantons, Sacs i la Cabreta d’Olot

Tot i que la Festa del Roser és la més destacada del calendari a Riudaura, el tercer cap de setmana de setembre el municipi celebra la seva Festa Major. La Comissió de festes prepara una vintena d’activitats lúdiques i familiars on no hi falten les tradicions. Diumenge els Sacs i els Gegantons van sortir a ballar a la pista de darrera el Centre Cívic, acompanyats d’una figura convidada, la Cabreta del Cornamusam, que hi ha participat per primera vegada.

Anna Morell – Presidenta Comissió de Festes Riudaura “Fem activitats per tota la gent, l’important és que tothom s’ho passi bé. El ball dels gegantons d’avui el ballen els nens de l’escola i la Cabra d’Olot. Els nens de l’escola sempre els hi fa molta il·lusió, sempre ho ballen els de 5è i 6è. Els hi fa molta il·lusió fer-ho i ballar-ho el dia de la festa”.

Agustí Llop, Alcalde de Riudaura: És importantíssim mantenir les tradicions, fomentar la participació i la convivència, donem una importància cabdal a la cultura.

Les diferents generacions del municipi han gaudit plegats d’un dels caps de setmana més especials de l’any, amb novetats com una festa holi o la primera entrega de l’exposició Artistes de Riudaura, amb l’obra del pintor Toni Mateos.

 

Deixa un comentari