Quim Costa i Adriana Grosu guanyen la 30a Pujada a Sant Ferriol

Diumenge es va celebrar la 30a edició de la pujada a Sant Ferriol, la cursa popular atlètica que transcórrer els municipis garrotxins de Besalú i Sant Ferriol. En total hi van participar una trentena de corredors. La plaça de la llibertat de Besalú va ser l’escenari de la sortida, a les nou del matí, tot i que mitja hora abans ja havien començat els que feien el recorregut caminant. A la cursa també hi van ser presents atletes que es coneixen de cap a peus la pujada, veterans que se les saben totes.

Joan Bayé, atleta: “Fa molts anys que hi vinc. És una cursa bastant dura, hi ha molta pujada, però pels que ens agrada competir és bon lloc”.

La cursa la va organitzar el Consell Esportiu de la Garrotxa. El guanyador en categoria masculina va ser Quim Costa, mentre que en la prova femenina la millor va ser Adriana Grosu.

 

 

x