Aquest dissabte tindrà lloc la 15a edició del Ral·li Clàssic dels Volcans

Aquest dissabte es disputarà el ‘XV Clàssic dels Volcans’ amb un canvi en l’organització de Motor Antic Garrotxa a Cerdanya Racing per tal d’oferir una major projecció a tots els nivells i on Meli Subirana hi seguirà involucrat per tal de mantenir l’esperit original.

Meli Subirana, motor antic Garrotxa: Serà més professional, la gent que està aquí treballa tot l’any organitzant proves del motor i els hi vam oferir el Ral·li Clàssic dels Volcans i es van interessar molt amb aquesta experiència i intentar portar-ho endavant el millor possible.

El ral·li acull cada any centenars de participants interessats en participar en aquesta cita de vehicles clàssics i on se’ls ofereix la oportunitat de descobrir la comarca.

Meli Subirana, motor antic Garrotxa: És una cita obligada amb els cotxes que tenen molts anys. Fins els de l’any 91 són els que poden participar aquest any en tres categories diferents, on totes van per anys. I amb joies com cotxes de l’any 67 fins cotxes de l’any 91 inscrits.

Equips d’arreu del territori es reuniran aquest cap de setmana per participar al ral·li Clàssic dels Volcans. Una prova no competitiva que el permetrà conèixer la Garrotxa i les comarques veïnes damunt els vehicles clàssics.

x