El Museu dels Sants obre les seves portes per descobrir un misteri basat en fets reals

Una tardor carregada de misteri és la que s’hi espera al Museu dels Sants, que a partir del 21 de setembre, i el primer i tercer dissabte de cada mes al vespre, s’hi podrà dur a terme un Escape Room, tot recuperant la prova pilot que el mateix museu va fer fa dos anys.

‘Un sac de sang’ és el títol del misteri que els participants hauran de descobrir, en una història basada en fets reals, i succeïda al mateix Museu dels sants que té com a protagonista un mafiós americà comprador d’imatgeria religiosa.

Guillem Vila, ideòleg Escape Room Museu Sants: Es tracta d’un joc de 8 enigmes que permet fer un recorregut per tot el museu i conèixer l’industria d’imatgeria religiosa i com d0’important des del punt de vista i econòmic i social va tenir per Olot.

 Laura Baldrich, ideòloga Escape Room Museu Sants: Les pexces del museu no es pdoen tocar, no hi ha res amagat allà. Són joc deductius, a través de la tablet amb en Giuliano, aquest  noi de la màfia, que et va donant instruccions.

Montse Mallol, directora Museu de la Garrotxa: La intensió és com a Museu dels sants anar programant activitats diferents i especials, fora d’horari del Museu, per fer que la gent entri i visiti el Museu del Sants.

Per apuntar-se cal trucar al Museu dels Sants (972 26 67 91) o enviar un correu (museusants@olot.cat). S’hi podrà participar en grups de sis i amb la possibilitat que si hi ha dos grups puguin competir entre ells. El preu per persona és de 14 euros.

De la prova pilot realitzada al 2017 se’n va concloure que el 50% dels participants mai abans havien trepitjat el Museu dels Sants.