La 100% Tondo d’aquest cap de setmana recorrerà l’Alta Garrotxa

Sant Joan les Fonts acull aquest cap de setmana la 9a edició de la marxa cicloturista 100% Tondo, que recorda la figura de Xavier Tondo, que va morir el 2011 a causa d’un accident. La marxa curta anirà fins a Banyoles per Santa Pau en un recorregut de 68 quilòmetres, mentre que la llarga canvia de recorregut aquest any, a causa de l’asfaltatge d’un dels trams per on es solia passar. Farà la volta curta i anirà a l’Alta Garrotxa, passant per la Vall del Bac, Sant Pau de Segúries, Santigosa i tornada cap a Olot i Sant Joan les Fonts, amb un total de 121 quilòmetres.

Carles Torrent, organitzador 100% Tondo: Després baixarem cap a Castellfollit, agafar la vall del bac i pujar sant Pau de Segúries i Sant Joan de les Abadesses, Santigosa, Olot, La Canya i Sant Joan les Fonts. De fet a Santigosa crec que no s’hi fa cap marxa cicloturista, vol dir que els aficionats serà un port, que sobretot els que venen de lluny, reconeixeran.

La organització ja ha assegurat la participació del ciclista del Team INEOS David de la Cruz. De moment ja s’hi ha inscrit prop d’unes 400 persones.

Un altre dels plats forts de la Tondo és la Tondo Kid’s, 6a edició aquest any. Una marxa per als més petits en un circuit urbà al centre del municipi santjoanenc que començarà a les 4 de la tarda del dissabte.

Deixa un comentari