Aquest cap de setmana les Planes d’Hostoles celebra la festa de la Santa Espina

Aquest cap de setmana les Planes d’Hostoles celebra les festes de la Santa Espina amb una programació plena d’activitats culturals. La festivitat comença divendres amb el pregó on s’ha volgut recuperar la figura fictícia de ràdio les Planes, la ‘iaia Enrica’, un personatge conegut al municipi i amb el qual es voldran parodiar les escenes que representava durant les seves emissions. La jornada continuarà amb un espectacle teatral, aquest any a càrrec del Mag Lari. I dissabte tindrà lloc la Fira del Joc i productes de la terra a la Plaça Nova.

Marc Puig, regidor de comunicació de Aj. les Planes d’Hostoles: I el què podrem trobar durant tot el dissabte a partir de les 10 del matí fins les set de la tarda són parades d’artesania, activitats infantils, dos espectacles per destacar, un a les 12 del migdia amb la companyia Xip Xap i també el de les cinc de la tarda. Dos molt bons espectacles que convido a la gent a venir i a participar dels diferents tallers que durant el dia es podran trobar a la Plaça Nova.

Durant la nit de dissabte se celebrarà el Correfoc, la tradicional elecció de l’hereu i la pubilla i el grup Sixtus seran els encarregats de tancar la jornada. Diumenge continua la festivitat amb les sardanes, el ball de la faràndula i el concert de festa major a càrrec de l’orquestra Selvatana. Dilluns la festivitat arriba al seu punt i final amb la sardinada popular i la cantada d’havaneres amb les Anxovetes.