La Volta pels volcans celebra la seva 11a edició amb una petita variació de recorregut

El Centre Excursionista Olot celebra aquest diumenge la 11a Volta pels Volcans, una cursa ja consolidada a la comarca que permet recórrer els quatre volcans de la capital garrotxina. Aquest any es realitzarà amb una petita variació del recorregut.


La Volta pels Volcans és la cursa amb què el Centre Excursionista Olot comença la nova temporada, just després de la cursa de muntanya Trepitja Garrotxa, l’Ultra Trail solidària.

La prova, que aquest any celebra la seva 11a edició, és una de les més consolidades del centre excursionista.

Ramon Regí, centre excursionista Olot: Bona participació i a més a l’alça. És veritat que cada cop hi ha més curses però també en desapareixen més. Llavors pot ser que les més boniques o les que tenen més nom es van mantenint i les altres entren i surten, pel que fa a aquest tema nosaltres estem contents.

La Volta pels Volcans forma part del Circuit de Curses de Muntanya de la Garrotxa, amb un recorregut de gairebé 13km amb uns 500m de desnivell positiu.

Sortirà diumenge a primera hora del recinte de l’antiga estació d’Olot, aquest any, amb una petita variació de recorregut.

Ramon Regí, centre excursionista Olot: Un petit canvi que és aliè a nosaltres, ens hem trobat que s’han tancat una sèrie de camins i hem d’adequar la cursa als llocs que ens han deixat oberts

Pel que fa a les inscripcions segueixen actives online fins aquest divendres, a partir de dissabte les inscripcions es faran directament al centre excursionista i diumenge a la mateixa sortida.