El primer derbi garrotxí de la temporada a la Segona Catalana enfronta el Sant Jaume i el Bosc de Tosca

Arribats només a la tercera jornada de lliga a la segona catalana i la Garrotxa viurà un dels plats forts de la lliga. Es tracta del primer derbi de Segona Catalana, que enfrontarà aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda a Sant Jaume de Llierca i Besalú, al camps dels primers.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume: Sabem que els derbis són complicats i més contra el Bosc de Tosca. Som dos equips que ens agrada tenir la pilota. L’any passat vam tenir dos partits renyits i entretinguts, i arribem amb tota la il·lusió del món i amb ganes de competir.

Joan Miquel Salavedra, entrenador EF Bosc de Tosca: Potser ara no hi ha tanta pressió pensant en els resultats, perquè estem a inici de temporada, però sempre agrada guanyar els derbis. Els Sant Jaume és un equip que té unes característiques similars al que juguem nosaltres. És perillós amb tot; té jugadors joves, amb talent…

Dos equips que ja es coneixen i que van sumant experiència a la categoria, on els dos conjunts porten un bon inici de lliga. El Sant Jaume ha començat el nou curs amb una victòria i un empat, situats a la sisena posició de la taula, mentre que el conjunt presenc suma una victòria i una derrota i estan situats a la part mitja alta de la classificació.