Castellfollit de la Roca protagonitzarà el Cupó Diari de l’ONCE de dimarts 24 de setembre

Cinc milions i mig de cupons com aquest es vendran per tot l’estat el proper dimarts 24 de setembre. Són fruit d’una col·laboració entre l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca i l’ONCE, perquè la torre de Sant Roc del municipi aparegui dins la sèrie ‘Ciutats en punt i hora’ del Cupó Diari, protagonitzada per rellotges singulars del territori.


L’acció dóna continuïtat al lligam entre l’ONCE i Castellfollit de donar suport a les persones invidents. L’any passat va convertir-se en el primer municipi garrotxí en incorporar senyalització braille per als visitants.

Miquel Reverter, Alcalde de Castellfollit de la Roca: Fer una promoció que pugui arribar a tot l’estat és impagable, per això deia que era un regal, no només perquè es conegui Castellfollit, sinó perquè es conegui que Castellfollit hem començat a treballar per un turisme inclusiu i adaptat per tothom.

 

Enric Botí, Delegat ONCE Catalunya:Es pot demostrar que l’ajuntament pot fer petit però que la voluntat de fer coses és molt gran. Ha donat exemple adaptant en braile una part del recorregut i l’ONCE ho vol posar en valor.

 

Manel Caballero, Director ONCE Figueres: És un ajuntament petit en superfície però molt i molt gran en atenció a les persones amb discapacitat.

Per un euro i mig, els compradors de la butlleta col·laboren amb els projectes de l’ONCE i poden optar a 55 premis de 35.000 euros i també a guanyar una paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys, per cinquanta cèntims més. Les butlletes es poden adquirir a través dels venedors i establiments autoritzats de cada població o la pàgina web www.juegosonce.es.