El CH Olot busca millorar alguns aspectes per vèncer el Cerdanyola

El Club Hoquei Olot debutarà a casa aquest cap de setmana en la segona jornada de lliga a la Nacional Catalana, i ho fa després de vèncer per 5 a 6 al Noia B. Tot i així des de l’equip es creu que hi ha una sèrie d’aspectes a millorar.

Marc Prat, jugador Club Hoquei Olot B-Sensible: Controlar més el partit, dominar una mica més i tenir més control de la pilota. Sobretot és el tema que no sigui tant amunt i avall, que a nosaltres aquest joc sí que ens va sortir bé una vegada però no ens sortirà pas sempre bé.

El Club Hoquei Olot B-Sensible rebrà el Cerdanyola, que ve de perdre 1 a 4 a casa contra el Sentmenat.

Marc Prat, jugador Club Hoquei Olot B-Sensible: A aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil, els equips que potser semblava que despuntaven més aquesta jornada, n’hi ha hagut algun que ha punxat, altres han guanyat al camp dels campions. S’ha de lluitar a cada partit.

El partit es podrà seguir en directe aquest diumenge a partir de les 4 de la tarda per Olot Televisió.