L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts assumeix la gestió directa de l’Escola de Belles Arts per garantir-ne la continuïtat

L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts és un centre de llarga tradició que inicialment era gestionat pels propis professors. Amb el pas dels anys, la seva gestió va passar a ser responsabilitat d’un Patronat i més tard d’una associació cultural que, segons expliques des de l’Ajuntament, abans de l’estiu va manifestar la voluntat de fer un relleu. L’equip de govern considera el centre un puntal de les activitats educatives i culturals que es duen a terme al municipi. Amb la gestió directa de l’equipament, pretén garantir-ne la continuïtat.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: La resposta ha estat agafar-ne la gestió directa temporal perquè els cursos continuïn funcionant i que la gent pugui seguir desenvolupant les activitats durant aquest curs. A la llarga farem una valoració de com ha anat i mirarem si s’hagués de canviar el format. Simplement és per aquest impàs en què l’associació ha decidit plegar. El sprofessors volen seguir. Amb el temps veurem com ha anat funcionant.

Amb la gestió directa de l’escola, el consistori es compromet a oferir-li suport administratiu pel que fa a les matriculacions i difondre’n les propostes que es fan des del centre. A hores d’ara ja s’han aprovat tant els cursos com els monogràfics que s’ofereixen aquest any. El període d’inscripció és obert des d’aquesta setmana.

x