L’Olot necessita retrobar la victòria contra el València Mestalla per a fer un pas endavant a la lliga

El calendari mai és senzill, però després de perdre contra Lleida i Castelló, l’Olot necessita sumar aquesta jornada per guanyar confiança a la Segona Divisió B. Diumenge rep el filial del València, un equip jove i fresc, de qualitat, i dissenyat per a tractar bé la pilota. Els de Raúl Garrido tenen l’oportunitat de recuperar el camí de la victòria amb l’ajuda de l’afició, imprescindible per donar el pas endavant que es marca el club com a objectiu de la temporada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Hem de ser conscients que si volem donar més passos endavant, ho hem de potenciar amb victòries. Hem instaurat un model clar de joc, però hem de tenir gols per a reforçar la nostra idea.”

El partit es jugarà a l’Estadi Municipal diumenge a partir de les sis de la tarda. Garrido no podrà comptar ni amb Blàzquez, ni amb Pedro del Campo, que són baixa per molèsties físiques.

 

 

x