El Rotary Club Garrotxa es proposa donar suport al projecte ‘Invulnerables’ impulsat per Sor Lucía Caram

El passat dijous, va tenir lloc la trobada setmanal dels membres del Rotary Club Garrotxa al restaurant La Moixina d’Olot. El nou president de l’entitat, Miquel Calm, va presentar als socis el projecte d’enguany. I es que en aquesta ocasió, comptava amb la presència de Sor Lucía Caram, impulsora del projecte ‘Invulnerables’ dirigit sobretot a nens i famílies que viuen en màxima vulnerabilitat, amb l’objectiu de buscar la implicació del món empresarial en la lluita contra la pobresa.

Miquel Calm, president Rotary Club Garrotxa: Vol que el club Rotary de la garrotxa recolzem i liderem aquest projecte. Ens ho ve a explicar i nosaltres veurem a veure si realment tenim la capacitat suficient per poder treballar i col·laborar en aquest projecte. Nosaltres intentarem recolzar-lo des del club.

Sor Lucía Caram, ‘Invulnerables’: Comencem a treballar amb 50 famílies, derivades pel serveis socials, es fa un pla de treball amb la família i els donem el que necessiten, no el que tenim. Llavors si no ho tenim ho anem a buscar. Llavors aquí entra el paper de la importància del món empresarial en aquest programa, que són els que ens ajuden a buscar els recursos.

El Rotary Club Olot – Garrotxa, és una entitat amb finalitats benèfiques, amb l’objectiu de prestar ajut humanitari per a la millora del benestar social.